Gwen het stijlicoon

Zwangerschapskledij is wat mij betreft over het algemeen een pak te braaf. Nu moet ik daar misschien aan toevoegen dat ‘gewone’ kledij voor mij over het algemeen ook een pak zotter mag (Hallo! Je leeft maar één keer. Dan wil je, je toch af en toe voelen als een filmster/prins(es)/glamourbabe/zigeunerin/Sofia Loren? Nee?). Ik ben niet echt het ‘grijze’ type, en ik deins er allesbehalve voor terug om het zotste outfitje uit de winkelrekken te trekken. Dus die zwangerschapskledij die je er in één klap doet uitzien als een saaie kantoorklerk van 40 jaar, no way. Maar hoe wil ik er dan wel uitzien?

Ah, ik heb zo een stijlicoon, een voorbeeldje als het op zwangerschapsoutfits aankomt!

Mrs Gwen Stefani! The one and only. Want die heeft er al een paar baby’s uitgepopt, en die doet dat met verdomd veel stijl. Stoer doch vrouwelijk, een mama doch een popster, that’s the way I want to feel! Vandaar wil ik jullie dit stijlicoontje toch niet onthouden en even een paar van mijn favoriete pregnant-Gwen-outfits op een rijtje zetten. Deze foto’s zitten altijd ergens achteraan mijn hoofd bij het uitzoeken van (goedkope) zwangerschapskledij, want naar mijn bescheiden mening hoef je voor zulke looks niet perse hetzelfde loonbriefje te bezitten als Mrs Stefani.

Pregnant-Gwen-Stefani-out-in-LA-500x750gwen_stefani_06_wenn5144768_0pregnant-gwen-stefani-kingston

Belangrijke factor: knalrode lippen! Brengt instant glam en attitude aan elke outfit! Enige probleem: ik hoorde dat vele rode lippenstiften nog steeds lood bevatten. Zelf zou ik dan denken: so what, kan me niet schelen. Maar nu zit er een ander leventje in mij te groeien en ik denk niet dat dit leventje een portie lood kan gebruiken. Om dan dagelijks rode lippenstift op te smeren gewoon ‘for outfit’s sake’, hm, nee, toch maar niet. Dus een volgende zoektocht zal er één zijn naar loodvrije rode lippenstift.

blog100308_gwen2-stafa-3pic1

Zo goed: lange gewaden! Handig in de zomer, comfortabel en alles behalve gewoontjes. Daar doe ik aan mee!

1a896df34dbe2cbc168552f19e6ddeee

Een Frida Kahlo haarstukje en een sexy wit kleedje en je bent vertrokken! En uiteraard een luipaardprintje. Als je dat goed kan dragen, dan is het ook echt goed! En waarom zou je dat moeten overslaan gewoon omdat er een baby in je buik zit? Let’s dress up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s