Het is een…. tromgeroffel…trompetten…fanfare… jongen!

Ooo jaaaaa!

Ooo jaaaa!

Ooo jaaa!

Ik word moeder van een zoon! Het is een jongen! Overduidelijk, of zoals de gynaecoloog subtiel verkondigde: dat gaat er niet meer afvallen! Oh boy, oh boy, it’s a boy!

Hoe spannend is dat? Wachten op het verdict: jongen/meisje. Hoe leuk is dat, eindelijk weten of je een dochtertje of een zoontje zult baren? Hoe fantastisch is het, met zekerheid weten dat het een jongen is? (Of met zekerheid weten dat het een meisje is?) Dieje Van Mij en ik zijn helemaal in de wolken!

En hoe handig is dat, weten of je een zoon of dochter verwacht? Want als je wil besparen zoals ik, kan je maar beter snel weten of je een blauw dekentje in afslag moet kopen of een roos dekentje, niet waar? Praktisch, want nu kan ik pas echt shoppen in geval van zotte koopjes en aanbiedingen, nu kan ik selecteren en zoeken en uitsluiten,…

En vermits we ook de buitenwereld massaal op de hoogte brengen van dit geweldige nieuws dat onze gezinsuitbreiding een mini piemeltje heeft, kunnen ook zij volop cadeautjes kopen! Ge-wel-dig! Vooral de grootouders (voornamelijk de grootmoeders) in spe kunnen meer dan ooit niet aan de verleiding van een baby-outfitje weerstaan! Ook zij vinden het namelijk heel erg handig om op de hoogte te zijn van het geslacht onzer nageslacht.

Laat die stoere jongenskleding, speelgoed en artefacten maar komen zeg ik dan!

itsAboy_jongen_zoon_besparingstips_bezuinigen_aanstaande moeder_zwanger_zwangerschapstips_goedkoop_geld_budget_baby

 

2 gedachtes over “Het is een…. tromgeroffel…trompetten…fanfare… jongen!

  1. gefeliciteerd! jongens zijn geweldig! en je hebt heus niet zo veel nodig als je denkt! voorraad rompertjes om flinke poepbroeken door te komen is altijd fijn maar kindjes hebben vooral behoefte aan liefde!

  2. Pingback: Schakel die moeders in! | De 1000 euro baby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s