Schakel die moeders in!

Ok, ik geef het toe, ik ben met mijn gat in de boter gevallen wat mijn moeder en schoonmoeder betreft. Ook al zijn beide heel verschillende, beide hebben een onbediscusieerbaar goede smaak! De ene al wat meer flashy dan de ander, maar ze komen nooit met iets af waarvan je denkt “wat is me dat?”. Dus mijn devies: schakel die (schoon)moeder(s) in om mee te snuisteren en jagen naar koopjes en tweedehandsstukken. Of zelfs zelf iets in elkaar te knutselen!

Mijn schoonmoeder is belachelijk handig met vilt en maakt de mooiste stokpaardjes en ander stoffen speelgoed! Lucky me! Dus ik hoop dat ik daar later op deze blog nog met kan uitpakken.

Mijn moeder is dan weer de meest fervente kringloopwinkelgangster in de geschiedenis der kringloopwinkels, dus als ik die nu eens met een paar opdrachtjes opzadel? Ik tevreden, en vooral mama in haar nopjes, want een leuk doel om naar te zoeken tussen de kringloopspullen maakt het snuisteren nog leuker! Dus zo gezegd zo gedaan. Zoals ik al eerder zei, is het bij deze strategie wel heel handig om iedereen al op de hoogte te stellen van het geslacht der aankomend baby’tje. Dus na een paar weken kwamen de eerste resultaten : een kringloopvangst om u tegen te zeggen! En dat allemaal voor geen geld. Figuurlijk voor mijn mama, want die kringloopspullen kosten echt bijna niets, maar ook letterlijk voor mij, want mama geeft me haar vangst gewoon cadeau!

En wat is die vangst?

Hier sie:

besparen_moeder_zwanger

De opdracht was: veel blauw en groen, grijs en wit! Dit rompertje ticks all the boxes!

besparen_bezuinigen_tips_zwanger_zoon_tweedehands_kringloop

Dit is mijn favoriete outfitje: een combi van een stretch broekje met rode strepen van een onbekend merk, en een handig truitje met grijs en rode streepjes van Hema.

budget_tweedehandq_babyspullen_babykleding_baby_besparen

Dan nog 3 leuke broekjes: een lekker zacht wit broekje voor de eerste maanden, een gestreept shortje dat mooi meegroeit en lang zal gedragen kunnen worden en een wit broekje waar achteraf gezien een klein vlekje op zit. Dat is natuurlijk wel een dompertje. Soms zie je dat ondanks je kritische blik toch pas bij thuiskomst. Het valt dus nog te zien of ik dat eruit krijg of een andere oplossing vind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s