Maxi vondsti!

Ooh yeah!

Wat een weelde!

Een aanrader van jewelste voor de besparende mede-aanstaande ouders onder ons!

Wat een buit!

Hoe? Wat? Waar?

Awel, ik heb van middag met Dieje Van Mij een blitsbezoek gebracht aan de plaatselijke babybeurs van den Bond, zoals ze dat zeggen.

Een beurs georganiseerd door de Gezinsbond, waarop ouders die de pap en de pampers al ontgroeit zijn, hun pap- en pamperbenodigdheden als het ware van de hand doen. Een rommelmarkt dus, maar dan enkel met baby- en kinderspullen.

Nu had ik al gehoord dat dit toppertjes zijn, die beurzen. En nu was er vandaag zo een beurs letterlijk in mijn straat!

Cash geld heb je natuurlijk wel nodig, maar in ons geval was een gebrek aan grote hoeveelheden cash geld ook niet slecht. We hebben ons tot het uiterst noodzakelijke of uiterst aanlokkelijke der aankopen beperkt, juist doordat we maar een luttele 44 euro op zak hadden.

Het eerste waar mijn oog meteen op viel, was een Maxi Vondsti, oftwel een Maxi Cosi!

Onwaarschijnlijk noodzakelijk aangezien wij toch plannen af en toe een autoritje te maken of een ander kort uitstapje waarbij een baby op legale, veilige en gepaste wijze vervoerd zal moeten worden. En we vonden me daar toch een koopje:

besparen_baby_maxi cosi_tweedehands_gezinsbond_babybeurs

In goede staat, én met mooie kleuren! Donker blauw met een detailrandje met rode driehoekjes. Past perfect bij onze donkerblauwe voiture met rode details. Aléja, u begrijpt, dat was liefde op het eerste gezicht! Zeker toen bleek dat er een nog nooit gebruikt verkleinkussentje, een regenkapje én draaiend en muziekmakend speelgoedje bij hoorden. En dat voor een luttele 29 euro, all in. Rondedansje!

maxi cosi_tweedehands_blauw_besparen_bezuinigen_aanstaande ouders_baby_gezinsbond_tips_budget_goedkoop

besparen_tips_goedkoop_budget_baby_kindjes_tweedehands_maxi cosi_gezinsbond_besparingstips_zwanger_zwangerschapsspullen_babyuitzetNiet slecht, niet slecht!

Hij staat er nu in onze living te blinken om al een beetje aan het idee te wennen. Dieje Van Mij loopt der dan al eens een rondje mee, draait is aan het speelgoedje zodat er hier een kinderliedje door de ruimte weerklinkt, en wij voelen ons stante pede mama en papa! 🙂

Wat vonden we nog? Een setje rompertjes aan dumpingprijzen: 4 mooie rompertjes in onberispelijke staat aan 3 euro!

romper_babykleding_babykledij_goedkoop_tweedehands_budget_besparen_bezuinigen_besparingstips

En dit geweldig leuke badjasje! Niet zo levensnoodzakelijk, wel zo heerlijk schattig! (3 eurootjes)

badjas_baby_kindje_peuter_kleuter_mama_papa_ouders_zwanger_zwangerschap_goedkoop_budget_besparenEn net wanneer we dachten: kom, we houden het voor bekeken, want er is hier gewoon te veel dat we willen kopen… Vonden we nog 2 truitjes waaraan we allebei niet konden weerstaan… Het zijn 2 merktruitjes (Filou & Friends), tegen een prijsje waarop ik normaal niet meteen zou toehappen (5 euro per stuk, op zich niet zoooo veel, maar het is tweedehands en er zijn er een pak te vinden die een pak goedkoper zijn dan dat). Maar zeg nu zelf, dat zijn wel echt leuke truitjes! Dat is dan voor de bijzondere gelegenheden, wanneer die zoon van ons op uitstap of visite gaat! 🙂

merkkledij_filou en friends_goedkoop_tweedehands_budget_baby_aanstaande moeder_zwanger_besparen_bezuinigenDus ja, zo kwam het dat we op nog geen kwartier tijd 44 euro lichter waren, maar wel enkele noodzakelijke en enkele zeer aanlokkelijke babyspullen rijker!

Tot op de volgende babybeurs!

Een gedachte over “Maxi vondsti!

  1. Pingback: De mede-bespaarders | De 1000 euro baby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s