De buurman

Zoals gezegd, mijn buik begint stilaan giga-proporties aan te nemen, en het zal er niet op verbeteren de volgende maanden. 🙂 Ondertussen is ook het weer erop vooruit gegaan, wat wil zeggen: die buik wordt nu niet langer weggestopt onder een dikke winterjas, maar pronkt lekker, volle borst vooruit in een voorjaarsoutfitje!

Gevolg: ik heb mij ook in mijn buurt volledig geout als moeder in wording! De meerderheid was al op de hoogte, maar nu is het ook concreet te zien, en word ik dus door alle buren aangesproken en gefeliciteerd. Heel erg leuk, want wij wonen nog maar pas in onze straat, en zo heb ik ineens instant conversatiemateriaal om zonder al te veel moeite wat mensen (beter) te leren kennen.

Een ander, iets onverwachter gevolg is dat onze buren ons hun (oude) babyspullen aanbieden. Haha, het is alsof ze deze blog lezen (waarvan ik 100% zeker ben dat dit niet het geval is, het zijn niet echt blog-leestypes, en eigenlijk zelfs geen internet-types tout court.) Dus vanochtend stond de buurman plotsklaps met een doos baby/kinderkleding voor de deur. Hij is zijn garage aan het opruimen en na 2 kinderen plant hij geen verdere gezinsuitbreiding, dus dat moet gewoon de deur uit. Daarnaast kreeg ik nog een muskietennet voor over ons reisbedje (niet slecht!) en speciale pampers om te gaan zwemmen. Dat laatste vond ik best grappig…; we hebben nog geen gewone pampers, maar dus nu al wel waterdichte zwembadpampers!

baby_kleding_tweedehands_aanstaande_mama_besparen_zuinig_bezuinigen_tips

Ok, de lampenkap van Bumba, die is niet meteen mijne meug. Die zal rechtstreeks naar de kringloopwinkel verkassen. Maar in de doos met kleding zitten wel goede basics zoals een donkerblauw hemdje, jeansbroeken en fleecetruitjes, die best wel van pas komen en niet uit de toon vallen met mijn eigen idee van hoe dat jongetje van mij gekleed hoort te gaan! 🙂 Dank u, buurman!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s