Babykleertjes, ze hoeven echt niet zo duur te zijn!

Zotjes, zotjes, zotjes!

Als je zoals ik vlakbij een kringloopwinkel woont, dan loont het echt de moeite 1 keer per week daar eens binnen te stappen op babykledings-veroveringstocht!

Mijn tactiek: ik ga snel doorheen het rek met babykleertjes en haal alles waarvan ik denk ‘hm, ja, ziet er goed en mooi uit’ eruit. Daarna zet ik mij in een zetel (die heb je vaak ook in grote getalen in een kringloopwinkel). Ik ga dan streng en selectief te werk: is dit de moeite? Vind ik het echt mooi? Zijn er geen vlekjes te bespeuren? Ziet het er zo goed als nieuw uit? Et voila, je komt vaker dan je dacht met een mooie buit thuis!

Leuk extraatje: nadien alles showen en manlief, die dan moet schatten hoeveel het eindbedrag was! Stoef, stoef, stoef!

Wat vond ik deze keer weer? Awel:

babytrui_babyspullen_kringloopwinkel_tweedehands_goedkoop_besparen_bezuinigen_bezuinigingstips_besparingstips_mama_zwanger_koopjes Flashy blauw truitje voor iets oudere leeftijd, maar ik vond het wel stoer! En ik hou van die kleur blauw! babytrui_babyspullen_babykleding_baby_aanstaande mama_zwanger_tweedehands_kringloopwinkels_besparingstips_bezuinigingstips_besparen_consuminderen_1000 euro babyDit mooie, bio wollen truitje. Volgens mijn berekeningen gaat dit perfect passen in de winter, en zorgen voor een lekker warm wintervachtje! babypyama_pyama_baby_goedkoop_tweedehands_kringloopwinkel_kringwinkel_besparen_budget_1000 euro baby_aanstaande moeder_zwanger_tips_advies_consuminderen_kinderkamer Grappige pyjama. Ook voor iets oudere leeftijd al, maar voor een prijs van 2 euro kan je zoiets gewoonweg niet laten liggen! retro_trui_babykleding_babytruitje_baby_aanstaande mama_aanstaande moeder_zwanger_zwangerschap_tips_budget_baby on a budget_besparen_bezuinigen_besparingstips_tweedehands_kringloopwinkel_vintage_consuminderen babykleding_tweedehands_retro_vintage_goedkoop_budget_baby on a budget_besparingstips_bezuinigingstips_bezuinigen_besparen_goedkoop_zwanger_consuminderen_recycleren En dit super leuke vintage truitje! Zooo mooi! Dat koste wel een beetje meer dan de andere babykleding in de kringloopwinkel, maar voor een luttele 3 euro kan je ook niet sukkelen, niet waar? Leuk detail vind ik het oude naametiketje dat er nog inhangt! Wie weet hoeveel schattige baby’s hebben al in dit truitje lopen pronken! babysokjes_sokjes_schoentjes_sloefjes_tweedehands_kringloopwinkel_kringwinkel_lokeren_besparen_bezuinigen_besparingstips_advies_zwanger_aanstaande mama_consuminderen_vintage_retro_diy Iemand had onlangs een heuse haak-obsessie, want in de kringloopwinkel lagen grote stapels gehaakte babysloefjes die volgens mij nooit gebruikt werden. Ik weet niet of ze handig gaan zijn, maar leuk zien ze er alvast uit!

babykleding_babyromper_romper_jumpsuit_baby

En last but not least dit hilarische broekpakje! Dat zal het kerst-outfitje worden of zoiets! 🙂

Totale uitgave: 12 euro!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s