Liebster Award

Ik heb hem al een tijdje gekregen, van de sympathieke blog Wolferien, het is dan ook een schande dat ik nu pas echt werk er van maak.

Mijn excuus voor de laattijdigheid: super drukke werkweek, buik die al eens in de weg komt te zitten daarbij en op de koop toe 2 familiefeesten en een paar dagen ziek. Om maar te zeggen: ik heb niet stilgezeten (behalve dan toen ik ziek was, toen kon ik niets anders).

Maar dus: ik kreeg dus van mede-blogger Wolferien deze leuke award! Ik was toch een beetje in de wolken, ja ja!

Heel erg leuk!

Wat houdt die award in? Dat lees je eigenlijk best bij Wolferien zelf: hier dus!

Het houdt een klein vragenlijstje in, een kleine fotocollage en 11 random facts over mezelf, die ik reeds postte vorige week!

En daarna geef ik de award door aan andere bloggers (met een beperkt aantal volgers) waarvan ik denk: die moet je zien!

Haha! Leuk, leuk, leuk!

 

Let’s start the show:

 

Mijn vragenlijstje!

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Eigenlijk blog ik op deze blog vooral voor mezelf. Hihi. Lekker egoïstisch. Nee, echt, het is zo een beetje een digitaal dagboek dat me aanzet om dingen te ondernemen en erna van het resultaat te genieten door het op mijn blog te plaatsen. Ook zei een wijs man mij ooit ‘share, share, share’: oftewel, delen is hét woord van deze tijd. Mensen hebben nog nooit zoveel van elkaar kunnen leren dan nu, mede dankzij de fantastische blogs waarop allerlei ervaringen, ideeën, zottigheden en weet ik wat nog allemaal worden tentoon gespreid. Ik wil daar graag aan bijdragen! 🙂

Wat doe je naast bloggen?

Ik ben fulltime ondernemer. Haha, klinkt stoer! Dus ja, ik heb mijn eigen zaak, Ms Flash met eigen ontworpen behangpapier (te koop in mijn webshop) en werk daarnaast mee in de zaak van Dieje Van Mij en samen werken wij in de luwte ook nog aan een nieuw project, maar dat staat nog niet helemaal op punt. Later meer daarover dus! Oja, ik hou ook voor mijn behangmerk Ms Flash een leuke blog bij, met allerlei interieurtips, weetjes en inspiratie!

Rendering-4

Wat is je favoriete geschreven artikel op jouw blog?

Dat vind ik moeilijk. Ik denk de eerste artikels waarin ik voor mezelf de regels van het spel bepaal: namelijk met 1222 euro toekomen om alle aankopen te doen die nodig zijn bij de komst van een nieuwe baby. Ik ben er super trots op dat ik dat bedrag nog niet overschreden heb en wél al bijna alles in huis heb om de baby een mooi eerste levensjaar te bezorgen! Vooral ook omdat ook mijn eigen zwangerschapsgarderobe onder de regels van het spel vallen. Helpt me echt om dat gat in mijn hand mooi dicht te laten! 🙂

Zonder welke item ga jij niet uit huis? 

De Heilige-Drievuldigheid: sleutels, portemonnee en smartphone! Hoewel tegenwoordig ook volgende zaken redelijk onmisbaar aan het worden zijn: een flesje water, een koekje tegen suikerdipjes, de oplader voor mijn smartphone en een pakje papieren zakdoeken voor zoveeeeel dingen!

Waar denk jij aan bij de “de Huid”?

Lastige vraag… Een gevoelig puntje. Bij mij is ‘de huid’ gelijk aan ‘acne’. Een doorn in ieders puber-oog en bij sommige, echt ongelukkige zielen, een doorn in het oog voor probably de rest van het leven. Ik heb zo wel mijn eigen middeltjes na al die jaren, waarvan het meest effectieve een rottig pilletje is, de anticonceptiepil Diana 35. Veel hormonen zitten daarin, je verdikt ervan en je wordt er niet bepaald minder humeurig van. Het voelt soms als kiezen tussen de pest en cholera maar het werkt bij mij zooo goed, onvoorstelbaar! Wat klaarblijkelijk ook niet slecht is: zwanger zijn! Al denk ik niet dat je dit onder ‘middeltje’ kan plaatsen, ik ben niet van plan nog heel erg vaak zwanger te zijn. En al schijnt dit bij de meeste, in normale toestand puistjesvrije, vrouwen eerder in de andere richting te werken. Mijn innerlijke, ietwat gemene zelve denkt dan: nananananah!

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst?

Een succesvolle doorstart voor mijn zaak (de start was succesvol, nu moet het nog verder uitgroeien tot een volwaardige speler en volwaardig inkomen), een gezonde en leuke zoon, een nog verder afgewerkt huis (verbouwen duurt zoooo lang als je alles zelf doet), een mooie tuin (momenteel kleine wildernis), een zonnige zomer en voor de rest meer van hetzelfde (reizen, feesten, dansen, lachen, vrienden, familie, genieten)!

Waar kun jij echt van genieten?

Een avondje ongerept dansen staat op nummer 1 denk ik! Daarom ben ik ook een echt festival-mens. Deze zomer, hoogzwanger of net bevallen, zal daar niet veel tot niets van in huis komen, en dat is dan ook mijn enige negatieve punt aan een zomermoeder zijn. Ik ga dat dansen dus vervangen door mijn zoon in bad steken, mijn zoon in de hangmat te slapen leggen, mijn zoon showen, en samen met Dieje Van Mij naar de sterren kijken! 🙂

Of ik placeer al eens een dansje in mijn eigen tuin hé! Niet geheel hetzelfde, wel pret verzekerd!

Hoe ziet onze tuin er nu zo ongeveer uit? Klein, verwilderd, maar oh zo fijn!

580501_10151219258406586_2118881930_n

537202_10151219258586586_2037390534_n

Randopmerking: normaal doe ik altijd het gras af! Ik hou van de geur van pas gemaaid gras, en ik hou van het gevoel van pas gemaaid gras. Grasmaaien staat bij mij toch ook hoog in de rangschikken ‘activiteiten met garantie instant voldoening’.

Wat is jouw quilty pleasure?

Online windowshoppen met op de achtergrond een lichtvoetige teevee-serie zoals Grey’s Anatomy of één of andere CSI serie. Verschrikkelijk genant om toe te geven dat ik daar ook wel heel erg van kan genieten. 🙂

Op het vlak van voeding is mijn grootste en meest verslavende guilty pleasure toch wel: snoep! En dan niet ‘snoepen’, maar echt ‘snoep’. Als in ‘dat wat enkel kindjes kopen in het Kruidvat’:

633594440039526250

Op welke (gedeelde) foto/afbeelding kreeg je heel veel likes?

De onlangs geposte foto waarop ik mijn zwangere buik show, was natuurlijk een voltreffer van formaat! Vooral ook omdat deze foto ook meteen mijn outing als aanstaande moeder op facebook betekende: dan krijg je natuurlijk veel felicitaties! Heel leuk en hartverwarmend. Ik ben wel geen facebook-mama, maw ik post niet dagdagelijks de omvang van mijn buik of de omvang van mijn zwangerschapskwaaltjes, en ik verwacht dat ik dit ook niet zal doen bij elk bewegingetje of groeispurtje van mijn zoon, ik hou het graag iets soberder en net iets meer op de vlakte als het op mijn (nieuwe) gezinssituatie aankomt. Maar heel af en toe een tipje van de sluier mag ook wel! (Behang op de achtergrond is ook eigen makelij by the way!)

1798500_10151970913426586_607105271_n

 

Ook de foto van mijn trouwfeest in der tijd (hoor mij, ‘in der tijd’, nog maar 2 jaar geleden hoor!) kreeg veel bijval. En ik ben nog steeds heel trots op onze trouwoutfit dus ik deel dat graag ook even hier. Zien jullie ineens hoe knap Dieje Van Mij wel niet is! 😉

Beide foto’s door Mr&Ms Flash, oftewel Dieje Van Mij himself.

Mr-Ms-FLASH-TROUW-1

 

Graag geef ik de Liebster Award door aan:

Aankleedpopje, omdat het zo aandoenlijk is, die inktvisjes en die mini-baby’tjes! Mooi initiatief!

Hoekiedoet, omdat de ideetjes, recepten, … die zij tentoonspreidt op haar blog super leuk en eenvoudig zijn en de ervaringen herkenbaar!

 

Een gedachte over “Liebster Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s