Het geboortekaartje

Doopsuiker, check!

Geboortekaartje: almost check!

Deze week was de grote-geboortekaartjes-week ten huizen Dieje Van Mij en ik!

Na maanden bakkeleien over het hoe en het wat, kwamen we als bij toverslag eind vorige week tot een idee waar we allebei achterstaan, meer zelfs, waar we allebei wild van zijn!

Je moet weten: Dieje Van Mij is fotograaf en ik ben (om het ‘bescheiden’ uit te drukken) algeheel geprezen creatieve allrounder, dus de verwachtingen zijn hoog! Onze eigen verwachtingen eigenlijk ook. Want wij hebben al meerdere geboortekaartjes en een paar vette trouwuitnodigingen (waaronder die van onszelve) achter de kiezen. En sommigen, eigenlijk velen, stuk voor stuk pareltjes! Maar nu hebben wij ons eerste kindje, en nu willen wij al dat voorgaande dubbel en dik overtreffen! Wij willen niets meer of minder dan magie voor onze zoon! 🙂

Flashionable-1

(deze foto’s sierden binnen- en buitenkant van onze trouwuitnodiging. Copyright Mr & Ms Flash)

Flashionable-5

(De linkse foto sierde de voorkant van het geboortekaartje van mijn petekindje. Ook copyright Mr&Ms Flash)

1234262_557110337670506_810963197_n

(Dit was de compleet geschifte trouwuitnodiging voor een compleet geschift koppel, met een compleet geschift trouwfeest! Compleet geslaagd! Copyright Mr&Ms Flash)

Ok, dus je kan stellen dat het hebben van fotograaf als man en het zijn van een allround creatieveling zorgt voor extra druk op onze schouders. Maar eigenlijk zorgt het vooral voor  extra weinig druk op onze portemonnee! want dat geboortekaartje zal natuurlijk volledig in eigen beheer ontworpen en vervaardigd worden! Tjschakka! Kei handig, toch?

Dus ja, dat geboortekaartje van ons is begroot op een 100 tal euro’s, inclusief postzegels. Dikke meevaller, niet waar? Want enkel het materiaal, papier, enveloppen en postzegels zullen wij moeten aankopen, de rest komt rechtstreeks uit onze hersenpan gevlogen! Of nee, de rest zal Dieje Van Mij en ik wel enkele dagen zoet houden qua ontwerp- en knutselwerk! Maar hoooh, dat hebben wij er meer dan voor over, want dat geboortekaartje van onze zoon wordt de max!

Ergens halverwege juli meer daarover! 🙂 😉 :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s