Over mij

Wie ben ik?

Ik ben een creatieve, 27-jarige, mom-to-be. Zo’n 1,5 jaar super gelukkig getrouwd met ‘Dieje Van Mij‘. In verwachting van mijn eerste echt kindje, een zoon. Uitgerekend voor 12 juli 2014.

Na een paar carrièrewendingen en veel leuke, en minder leuke jobs in loondienst, besloot ik eind 2013 het roer om te gooien en voor een eigen zaak te gaan. Door de start en het succes van de zaak van Dieje Van Mij van dichtbij te hebben gevolgd, heb ik zelf de smaak meer dan te pakken. Allemaal nog heel pril, zowel die baby, als die zaak.

Dus allemaal nog heel spannend.

En zoals het dan een jonge, pasgetrouwde ondernemer betaamt, zitten Dieje Van Mij en ik niet bepaald in de eurootjes te zwemmen. Want alsof het allemaal nog niet genoeg is, die nieuwe baan en die nieuwe baby, hebben wij ook pas een nieuw huis aangekocht en verbouwd. En laat dat laatste nu toevallig ook niet bepaald bekend te staan als een besparingspost… Het geld is dan wel goed besteed, het is besteed.

Conclusie: we zitten op elke eurocent.

En dan liefst zonder al te veel in te boeten aan de huidige levensstijl. Besparen is dan wel een vuil en negatief woord in mijn oren, het wordt wel mijn woord voor 2014!

Het doel is om een zalige zwangerschap te beleven, een zalige mama te zijn, met een zalige baby, en een zalige echtgenoot maar daar niet al te veel centjes aan uit te geven. En omdat ik dan denk: ik zal wel niet de enige zijn. Deel ik mijn avonturen graag met jullie!

Tips, suggesties, vragen, motivaties en andere leuke zaken: niets houdt je tegen mijn blog van jouw commentaar te voorzien!

groeten,

x

Ms Flash_baby_zwanger_besparen_bezuinigen_tips_budget_goedkoop_tweedehands_behangpapier

2 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s